Pratik Ve Kullanışlı Perdeler

Pratik Ve Kullanışlı Perdeler

Evinizin en önemli ürünlerinden biri olan perdeler, özel renk seçenekleriyle tercih edilmektedir. Pratik kullanımı, renk seçenekleri, kullanım özellikleri ile bayanlar gözdesi haline gelen zebra perde çeşitleri, renk, desen ve geometrik şekil özellikleriyle, göz kamaştırıcı dekor çalışmalarının en çok tercih edilen ürünleri içerisinde yer almaktadır.

İki Renkli Özellik

Günümüzün dekor çalışmalarında iki renk uyumu, çok önemlidir. Uyumsuz iki renk ile üretilen zebra perde çeşitleri, büyük bir ilgi görmemektedir. Durum böyle olunca da ciddi problemler de beraberinde gelmektedir. Teknik özellikleriyle çözüm üreten firmamız, perde seçeneklerinde yeni ve etkili çözümleri beraberinde getirmektedir. Dekor çalışmalarında, renk seçenekleri, tasarım seçenekleri ve birçok seçenek, uyum özellikleri kategorisinde oldukça önemlidir. Halı, duvar ve mobilya uyumlu perde seçenekleriyle, istediğiniz dekoru oluşturabilirsiniz. Renkli özellikleriyle, resim özellikleriyle ve pratik kullanım özellikleriyle, bir perdeden beklediğiniz her şeyi, bu ürünlerde bulabilirsiniz.

Kullanışı

Açık olan kısım tül perde şeklindedir. Yani dışarıyı bu açık kısımdan görebilirsiniz. Koyu kısım ise tül şeklinde değildir. Daha çok güneşlik perde özelliklerine sahiptir. İki renk özelliklerinde, aynı renk özelliğine sahip renkler üst üste gelince, perdenin açılma fonksiyonu meydana gelmiş olur. Tül olan kısım üst üste gelince karşı taraf görünmektedir. Farklı renklerin üst üste gelmesi, perdenin kapanmasına neden olacaktır.

Yan kısımda bulunan ip sayesinde perde yukarı ve aşağı hareket etmektedir. İkinci ip ise, perdeyi tamamen yukarı toplamaktadır. Bu özelliği ile kolay kullanım özelliklerine sahiptir. Salonlar, toplantı salonları, görkemli ofis dekorları, toplantı salonları ve daha birçok mekan için en çok tercih edilen üründür. Özellikle kalabalık ofisler için bu kategorideki perdeler tercih edilmektedir. Kumaş perde devrinin kapanmaya başladığı günümüzde, profesyonel dekor çalışmaları için zebra perde seçenekleri, özel olarak tercih edilmektedir.

Temizleme işlemi de çok kolaydır. Özel kaplaması sayesinde, kir tutmaz ve kolaylıkla silinebilir. Bu özelliği ile birinci sınıf olan bu ürünler, kolay satın alma seçenekleriyle tercih edilmektedir. Online alış-veriş imkanı sunan firmamızın sitesine girerek, istediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Her yıl yeni modellerle satışa sunulan bu ürünler, sürekli olarak güncellenmektedir.

Yorum bırakın