ZEBRA PERDE ÖZELLİKLERİ

zebra perde özellikleri
zebra perde özellikleri ve renk seçenekleri

Şık ve işlevsel perdeler arasında yer alan zebra perde zengin renk ve desen seçenekleriyle armoni perde mağazasında müşterilere sunulmaktadır. Onlarca renk ve desen seçeneği bulunan perdelerin deseni zebra sırtına benzediği için bu isimle anılmaktadır. Zebra perde özellikli perdelerdir. Dekoratif olarak pencerelerde istenmeyen yoğun tül görüntüsü olmaz,  evlerin tüm odalarında kullanılır. Bulunduğu ortamı geniş ve ferah gösterir. Hem tül hem perde işlevini gerçekleştirir. Güneşe dayanıklı kaliteli polyester kumaş ve ince dokulu kumaştan yapılmaktadır.

Zebra perde kalın ve ince dokulu kumaşların şeritler halinde kesilerek birleştirilmesinden oluşmakta ve çift katlı yapılmaktadır. Düz, renkli desenli, kabartma desenli zebra perde modelleri bulunmaktadır ve modern, klasik tüm dekorasyonlara uyumlu renk, desen seçenekleri sunar. Bulunduğu mekana özel bir görünüş veren perdeler fon perdeler ile birlikte kullanılabilmektedir.

Mekanizmalı perdeler arasında olan zebra perdeler 3 aşamalı açılıp kapanma özelliğine sahiptir. Tam kapatıldığı zaman perde veya güneşlik işlevini gerçekleştirirken yarım kapatıldığında tül perde işlevini görür. İstendiğinde tam olarak açılarak ısı ve ışığın tümünü bulunan ortama alır. Zebra perde özelliklerinden bir tanesi de ısı ve ışık kontrolü sağlaması, enerji tasarrufu gerçekleştirmesidir.