STOR PERDE ÖZELLİKLERİ

stor-perde-modelleri
stor perde modelleri ve çeşitleri

Stor perde mağazalarında % 100 apreli polyester kumaştan üretilen stor perde modelleri zengin renk çeşitleriyle müşteri beğenisine sunulmaktadır. Tüm ana renkler, ara renkler, soft ve canlı renkler bulunmaktadır ve tüm dekorasyonlara uyumlu renkler vardır. Stor perde fiyatları ısı ve ışık kontrolü sağlayarak enerji tasarrufu yapması, hem güneşlik hem kalın perde olarak kullanılması nedeniyle ekonomiktir.  Armoni perde mağazalarında her bütçeye uygun fiyatlara satılan perdeler bulunmaktadır.

Stor perde fiyatları kumaş kalitesi yanında modeline göre de değişmektedir. Ekonomik fiyatlı düz stor perde modelleri vardır. Etek uçlarına hareket verilmiş dalgalı kesimli, zikzak kesimli, etek uçları pul ve boncuk gibi tekstil aksesuarlarıyla süslü modeller vardır. Klasik dekore edilmiş salonlar için etek uçları dantelli modelleri, modern dekore edilen alanlar için kabartma desenli, baskı desenli modeller bulunmaktadır. Stor perde fiyatları hakkında armoni perde mağazalarından fiyat teklifi hızlı bir şekilde alınmaktadır.

Son yıllarda çok fazla kullanılan bu çeşitleri ikili ve tek mekanizmalı olarak da üretilmektedir. Tek kat olan storlar bir mekanizmaya tek kumaş sarılarak üretilir.  Çift mekanizmalı olarak üretilenler ise önde ve arkada olarak iki zincirle hareket ettirilen ve boruya sarılarak 2 kumaş şeklinde müşterilerin beğenisine sunulur. Temizliği ve kullanımı diğer seçeneklere göre çok daha basittir. Kenarların daki mandallara basarak çıkarılan boru kumaş ile birlikte sökülür. Düz bir zemine serilen kumaş halı yıkar gibi yıkanarak bol su ile durulanır.  kuruduktan sonra kumaş tekrar boru ile birlikte mekanizmaya takılır ve temizlği de yapılmış olur.